aaaaaaaaaaaaaaz... perverz.............. mmmmmmmmmmmmmm :}
Ez egy kicsit perverz volt
perverzek titkos társaságából
óóó ugyan, téged soha kedves vörös rabbim
tudom... én csak hülye kérdéseket teszek fel, de ebben a linkben mi a kissé korhatáros?ilyen alapon a Tom és Jerry is 18+ kéne legyen
Nekem nagyon tetszenek a fursuitok, egyszer majd én is szeretnék egyet De van néhány dolog amit nem értek....az ,hogy hogyan látnak ki belőle?? és nem fulladnak meg benne?? tudom elég buta kérdések de én még nem láttam élőben fursuitot úgy hogy ezért nem tudom
Már értem.. szóval olyasmi mint amit buszok hátsó ablakán látni. Az autós a busz mögött haladva csak a reklámot látja az üvegen, míg belülrõl az utas kilát rajta.Igen, érdekelnek képek madár suitról. Pingvin suitot már láttam, de nem kell hozzá hüdenagy fantázia, mert a pityuk alapból 'anthrok'. Más téma egy fakopáncs, mert annak már a földre szállva fura testtartása van, mivel a függõlegeshez szokott.
Még nagyon tetszenek a quadsuit-ok is, de inkább maradok a sima fursuitnál... http://fc09.deviantart.net/fs37/f/2008/262/f/3/Quadraped_wolf_fursuit_by_LilleahWest.jpg
Ilyen KELL, ez meseszép!
Huhhahhaaa... ó my sweet devla *twich-twich-twich* Még jó, hogy a fakopáncsnak nincs négy lába úgyhogy nem kell attól félnem, hogy ez is lehetõség. Mindenesetre kegyetlen
Igen, ha majd hallotok olyat a híradóban, hogy egy ember fakopáncs fursuitban kiugrott a tizedikrõl (és nem élte túl), akkor az én voltam. Épp tanultam repülni.