fhu
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2010-09-09, 11:02:45

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
+  fhu
|-+  Művészeti fórum
| |-+  Rajztechnikai részek
| | |-+  Egy kis segítség
« előző következő »
Oldalak: 1 Nyomtatás
Szerző Téma: Egy kis segítség  (Megtekintve 330 alkalommal)
Max
"Megerősített" tag

Nem elérhető Nem elérhető

« Dátum: 2010-01-23, 17:39:48 »

Egy kis segítségre lenne szükségem.

Szeretnék csinálni egy amolyan képgaléria videót. Amiben szeretnék zoomolni, és mozgatni a képeket. A problémám csak annyi hogy nincs hozzá megfelelő programom amivel ezt meg tudnám csinálni.
Itt van hogy kb. mire gondoltam:
http://www.youtube.com/watch?v=4wmAYkMG9Bs

Ezt úgy sikerült megoldani, hogy neopaintban animált giffeket csináltam, és movie makerben egymás után raktam őket. De nem az igazi így mert a giff formátum miatt romlik a kép minőség és szaggat a videó.

Tud valaki tippet adni, hogy milyen progival volna érdemes próbálkoznom?
Naplózva

Jackrow
"Megerősített" tag

Croaking Digital Painter

« Válasz #1 Dátum: 2010-01-23, 18:57:48 »

Egy kis segítségre lenne szükségem.

Szeretnék csinálni egy amolyan képgaléria videót. Amiben szeretnék zoomolni, és mozgatni a képeket. A problémám csak annyi hogy nincs hozzá megfelelő programom amivel ezt meg tudnám csinálni.
Itt van hogy kb. mire gondoltam:
http://www.youtube.com/watch?v=4wmAYkMG9Bs

Ezt úgy sikerült megoldani, hogy neopaintban animált giffeket csináltam, és movie makerben egymás után raktam őket. De nem az igazi így mert a giff formátum miatt romlik a kép minőség és szaggat a videó.

Tud valaki tippet adni, hogy milyen progival volna érdemes próbálkoznom?

A Macromedia/Adobe Flash Makerrel érdemes lenne megpróbálkoznod. Egyszerű ilyen szimpla animációkat csinálni vele. Adobe Premierrel is lehetne elvileg.
Naplózva
Deep
"Megerősített" tag

woodhacker

« Válasz #2 Dátum: 2010-01-23, 18:59:54 »

Nos, ahogy a szavaidból kiveszem, egy slideshow videót szeretnél. Ha én ajánlok neked programot, akkor először egy hónapig kellene intenzíven tanulnod, hogy tudd kezelni. A másik lehetőség, kereshetek kommersz programokat amit egyszerű kezelni, viszont korlátozottak a lehetőségei, vagy a rendereléskor sokat kell bajlódni/kísérletezni a kodekekkel. Van egy egész egyszerű videovágó programom, azt esetleg feltölthetem. Nem nehéz kezelni és mindent tud, amit egy előkelőbb vágónak tudni kell. Kontra: sokáig 'gondolkodik' mintha lassú lenne a processzor. Harmadik lehetőség, ha megengeded, megcsinálom.
Ezt a hármat tudom ajánlani ;)
Naplózva

Don't worry,
Be Furry!
         ((((
           {   '>
           /  ,\
          /_/  /
              ===//="======
/
Max
"Megerősített" tag

« Válasz #3 Dátum: 2010-01-25, 18:11:56 »

Kösz a tippeket, majd próbálok összehozni valamit. Az ajánlatod is kösz Deep de az ilyesmit szeretem magam megcsinálni.  ;)
Naplózva

Duke

« Válasz #4 Dátum: 2010-01-28, 07:27:44 »

Próbáld meg  Sony Vegasal, azt elég könnyű használni. Csak hát lehet "bűnöznöd" kéne mert elég drága. :D
Naplózva
sectorblokk
"Megerősített" tag

farkas falka farka

« Válasz #5 Dátum: 2010-01-29, 06:39:42 »

Szerintem a Winddows Movie Maker tökéletes ilyen slideshow videókhoz. ;)  Pofonegyszerű használni és ingyenes. Bár azt nem tudom hogy ilyen szaggatott zoomos dolog van-e benne. De már én is használtam egy párszor ilyen videó készítéshez és semmi gondom nem volt vele.
Naplózva
FzFx
"Megerősített" tag

Fox Entity

« Válasz #6 Dátum: 2010-01-30, 07:13:21 »

Ha én ajánlok neked programot, akkor először egy hónapig kellene intenzíven tanulnod, hogy tudd kezelni.

Ha pedig én ajánlok programot, akkor fél évig kell intenzíven tanulnod, reggeltől estig megállás nélkül minden nap, csak ahhoz hogy elindítsd. Ahhoz hogy leüss egy billentyűt, vannak külföldi kiküldetéses tanfolyamok. Az egér megmozdításához egy tibeti szerzeteshez kell felmászni, egy lámával a hátadon. A másolás-beillesztés funkciót csak intergalaktikus konferenciaelőadásokon mondják el, ami 1000 évente van csak. Ha véletlenül ki akarnál lépni belőle, akkor külön térképészeti tanfolyamot kell felvenned, hogy megtalád a gombot. :)

(bocs :D)
Naplózva

~(,;;,)~
Cthulhu is awaken....
^     ^
°  ° >
\    /
@
midsplidskin
Troll

Elérhető Elérhető

Neo testőre

« Válasz #7 Dátum: 2010-01-30, 11:48:44 »

feltételezem neked így ment....
Naplózva

Elhitettem az emberekkel, hogy nem létezem.

katt ide

▲
 ▲ ▲

A szitály veled van

strand-pancsikolás
Oldalak: 1 Nyomtatás 
« előző következő »

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 2.0 RC1.2 | SMF © 2006–2008, Simple Machines LLC Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!