fhu
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2010-09-09, 11:20:12

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
+  fhu
|-+  Általános topigok
| |-+  Oldallal kapcsolatos témák
| | |-+  [fejlesztés] Torrentszerver
« előző következő »
Oldalak: 1 Nyomtatás
Szerző Téma: [fejlesztés] Torrentszerver  (Megtekintve 445 alkalommal)
FzFx
"Megerősített" tag

Nem elérhető Nem elérhető

Fox Entity

« Dátum: 2009-09-01, 05:50:13 »

Torrentszerver, a megerősített tagok részére, esetleg egy hozzá tartozó topic, aloldal, valami?
« Utoljára szerkesztve: 2009-09-01, 05:54:13 írta KekPafrany » Naplózva

~(,;;,)~
Cthulhu is awaken....
^     ^
°  ° >
\    /
@
neo_21670
Az Admin Gárda Felső Kasztja

Elérhető Elérhető

jóegéségére aggyonisten jóegéségére aggyonisten

« Válasz #1 Dátum: 2009-09-01, 06:46:54 »

Maradjunk annyiban, hogy tervben van és intézés alatt. Mindenképpen egyeztetnem kell hozzá Birddel.
Naplózva

Jackrow
"Megerősített" tag

Croaking Digital Painter

« Válasz #2 Dátum: 2009-09-02, 00:43:46 »

Esetleg egy kissé bővebb bemutatása lehetne ennek a torrentszervernek? Értem én ezalatt azt, hogy lesznek-e szabályzások tartalom terén például, hogy milyen jellegű dolgokat tehetnek fel, meg mit nem, Vagy pedig inkább aféle "aki úgy gondolja, hogy megosztható mindenkivel, hajrá" megosztás és legyen az bármi, amit nem sajnál?
Naplózva
neo_21670

Elérhető Elérhető

« Válasz #3 Dátum: 2009-09-02, 06:16:14 »

Esetleg egy kissé bővebb bemutatása lehetne ennek a torrentszervernek? Értem én ezalatt azt, hogy lesznek-e szabályzások tartalom terén például, hogy milyen jellegű dolgokat tehetnek fel, meg mit nem, Vagy pedig inkább aféle "aki úgy gondolja, hogy megosztható mindenkivel, hajrá" megosztás és legyen az bármi, amit nem sajnál?
Amennyiben én üzemeltetném, szigorúan zártkörű és névtelen lenne a cucc, valamint meghívásos alapú. Egyedül a korrekt tartalommegjelölést szorgalmaznám, illetve azt, hogy a standard warezt hagyja mindenki a kapun kívül, arra vannak más megfelelő helyek.
Naplózva

FzFx
"Megerősített" tag

Fox Entity

« Válasz #4 Dátum: 2009-09-02, 06:51:39 »

Szerintem az egyedi gyűjtésű/máshol nehezen megtalálható dolgok kellenének, esetleg egyéni listák, ki mivel rendelkezik, és ha kell valakinek, megosztja, és mivel nem public lenne, egy bizonyos határig lehetnének a dolgok, ami több mint egy nyilvános helyen.
A többi elérhető dologra meg linket mutatnánk.

neo: egyetértek (korábban írtam, csak elfelejtettem postolni :) )
Naplózva

~(,;;,)~
Cthulhu is awaken....
^     ^
°  ° >
\    /
@
KekPafrany

Elérhető Elérhető

Old One Wolf

« Válasz #5 Dátum: 2009-09-02, 06:56:54 »

Képgyűjtemények például, alkotónként vagy témaként rendszerezve (tehát nem valaki megosztja a yiff könyvtárát, hanem egy átgondolt és rendszerezett válogatás)..
Naplózva

neo_21670

Elérhető Elérhető

« Válasz #6 Dátum: 2009-09-02, 07:47:36 »

Szerintem az egyedi gyűjtésű/máshol nehezen megtalálható dolgok kellenének, esetleg egyéni listák, ki mivel rendelkezik, és ha kell valakinek, megosztja, és mivel nem public lenne, egy bizonyos határig lehetnének a dolgok, ami több mint egy nyilvános helyen.
A többi elérhető dologra meg linket mutatnánk.

neo: egyetértek (korábban írtam, csak elfelejtettem postolni :) )

Linkelgetés nincs. Aki bent van, bent van, aki nincs, az így járt. Nem szándékozom sem a magam, sem a szerver bőrét a vásárra vinni.
Naplózva

FzFx
"Megerősített" tag

Fox Entity

« Válasz #7 Dátum: 2009-09-02, 10:11:32 »

Linkelgetés nincs. Aki bent van, bent van, aki nincs, az így járt. Nem szándékozom sem a magam, sem a szerver bőrét a vásárra vinni.

Mármint arra gondolsz, hogy:
-itt egy jó cucc: link=pályrötbély/röpidser/etécé
?
Naplózva

~(,;;,)~
Cthulhu is awaken....
^     ^
°  ° >
\    /
@
neo_21670

Elérhető Elérhető

« Válasz #8 Dátum: 2009-09-02, 17:43:41 »

Mármint arra gondolsz, hogy:
-itt egy jó cucc: link=pályrötbély/röpidser/etécé
?

Ha arra gondolsz, hogy a leendő siteon a zárt részen belül linkeket tudunk adni a már elérhető tartalomhoz, az oké. Bár arra már van egy muushi.net, másrészről pedig a Rapidshare meg ehhez hasonló dolgok kb. olyanok, hogy ideig óráig élnek, arra nem alapoznék.
Naplózva

Lord Niohoggr
"Megerősített" tag

« Válasz #9 Dátum: 2009-09-03, 13:46:05 »

Bár nem annyira rugalmas - i.e. mindenkinek fel kellene tennie - de talán egy Dc hub is életképes lehetne.
Naplózva

"De veritate rei quod concernit Dracones, nihil dubitandum." /Ephemerides 1647/

"Halál a nevem, pusztulj világ." /Dylan Hunt/
neo_21670

Elérhető Elérhető

« Válasz #10 Dátum: 2009-09-03, 15:07:55 »

Bár nem annyira rugalmas - i.e. mindenkinek fel kellene tennie - de talán egy Dc hub is életképes lehetne.

A DCvel annyi a baj, hogy sokkal nehezebb szabályozni az egészet, sokkal több menedzsmentet igényel és az állományok/csomagok szervezettségének megőrzése is hagy maga után némi kívánnivalót. Kb. Józsika így tesz fel valamit, Pistike úgy, a kettő keveréke meg az abszolút agyhalál. Feltéve, hogy egyesek egyáltalán megosztanak valamit (mert az ő netük szar, az ő netük ígynemjó, úgynemjó).
« Utoljára szerkesztve: 2009-09-03, 15:09:29 írta neo_21670 » Naplózva

hungarou
"Megerősített" tag

Vidéki man

« Válasz #11 Dátum: 2010-02-19, 13:29:47 »

Nem sok értelmét látom a saját torrent-rendszernek, mivel az egyszerű képek, kisebb tartalmak megosztására ott van az msn, egyébként az oldal meghatározása tudtommal fórum...
Ha mégis elkezdenétek egy fájlmegosztó oldalt ott óhatatlanul is megjelennének olyan tartalmak, melyeket bizonyos elvek/okok miatt biza cenzúrázni kéne vagy legalább is nem engedélyezni, ami megint csak sértődéseket, picsogásokat, drámát, feszültséget és izgalmakat okozna, ami esetleg megterhelné akár meg is haladná a rendszer adrenalin-tűrőképességét... :)
Naplózva
midsplidskin
Troll

Elérhető Elérhető

Neo testőre

« Válasz #12 Dátum: 2010-02-19, 13:34:03 »

dráma és cenzúra nélkül működne, de amint látod, mert gondolom azért feltűnt a piros betűs szöveg, hogy több mint 45 napja nem volt új hozzászólás ehhez a topighoz

előtted való utolsó hozzászólás ekkor volt: 2009-09-03, 15:07:55

« Utoljára szerkesztve: 2010-02-19, 23:45:08 írta midsplidskin » Naplózva

Elhitettem az emberekkel, hogy nem létezem.

katt ide

▲
 ▲ ▲

A szitály veled van

strand-pancsikolás
neo_21670

Elérhető Elérhető

« Válasz #13 Dátum: 2010-02-19, 20:18:51 »

Nem sok értelmét látom a saját torrent-rendszernek, mivel az egyszerű képek, kisebb tartalmak megosztására ott van az msn, egyébként az oldal meghatározása tudtommal fórum...
Ha mégis elkezdenétek egy fájlmegosztó oldalt ott óhatatlanul is megjelennének olyan tartalmak, melyeket bizonyos elvek/okok miatt biza cenzúrázni kéne vagy legalább is nem engedélyezni, ami megint csak sértődéseket, picsogásokat, drámát, feszültséget és izgalmakat okozna, ami esetleg megterhelné akár meg is haladná a rendszer adrenalin-tűrőképességét... :)

mid+1, ugyanakkor: egy ilyen vas nyilván nem teljesen open lenne, csak azok kapnának accountot, akik "meg is érdemlik", továbbá egy ilyen szolgáltatásból az első hisztinél kibaszom a hisztizők felét. Képek, kisebb tartalmak, msn? Ne nevettess. IRC-n is lehet fájlt küldeni, meg néhányótoknak biztos akad floppi meghajtója is.
Naplózva

FzFx
"Megerősített" tag

Fox Entity

« Válasz #14 Dátum: 2010-02-19, 20:42:29 »

mid+1, ugyanakkor: egy ilyen vas nyilván nem teljesen open lenne, csak azok kapnának accountot, akik "meg is érdemlik", továbbá egy ilyen szolgáltatásból az első hisztinél kibaszom a hisztizők felét. Képek, kisebb tartalmak, msn? Ne nevettess. IRC-n is lehet fájlt küldeni, meg néhányótoknak biztos akad floppi meghajtója is.

Már installálom is az 1.2-es nagyfloppyt :)
Naplózva

~(,;;,)~
Cthulhu is awaken....
^     ^
°  ° >
\    /
@
hungarou
"Megerősített" tag

Vidéki man

« Válasz #15 Dátum: 2010-02-19, 21:03:32 »

Mid:
A felvetést néztem, nem figyeltem a dátumot, bár az még nem jelenti azt hogy annyival vége is lett, mert ha csak neo hozzászólását veszem alapul, akkor én mint eccerű júzer nem is tudhatok róla hogy létrejött, így valszeg nem is kötik az orromra, nem mintha rá kéne, meg nem is érdekel annyira, csak érvnek hoztam fel :D

neo: az msn-t csak példának mondtam. logikus hogy vannak más alternatívák is. Különben rég kikötöttem a floppymeghajtóm ;D
Naplózva
neo_21670

Elérhető Elérhető

« Válasz #16 Dátum: 2010-02-21, 15:33:19 »

A tartalommegosztás alapvető parája, hogy annak terhelő, aki elsődlegesen megoszt. Ha én feltöltök, akkor vagy a UPC korlát nehezít, vagy az Amazon S3 költsége lenne magas. A torrent előnye az, hogy mindenki vissza kell osszon, tehát a terhelés "eloszlik". Ennyi.
Naplózva

Oldalak: 1 Nyomtatás 
« előző következő »

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 2.0 RC1.2 | SMF © 2006–2008, Simple Machines LLC Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!