Esetleg egy kissé bővebb bemutatása lehetne ennek a torrentszervernek? Értem én ezalatt azt, hogy lesznek-e szabályzások tartalom terén például, hogy milyen jellegű dolgokat tehetnek fel, meg mit nem, Vagy pedig inkább aféle "aki úgy gondolja, hogy megosztható mindenkivel, hajrá" megosztás és legyen az bármi, amit nem sajnál?
Szerintem az egyedi gyűjtésű/máshol nehezen megtalálható dolgok kellenének, esetleg egyéni listák, ki mivel rendelkezik, és ha kell valakinek, megosztja, és mivel nem public lenne, egy bizonyos határig lehetnének a dolgok, ami több mint egy nyilvános helyen.A többi elérhető dologra meg linket mutatnánk.neo: egyetértek (korábban írtam, csak elfelejtettem postolni )
Linkelgetés nincs. Aki bent van, bent van, aki nincs, az így járt. Nem szándékozom sem a magam, sem a szerver bőrét a vásárra vinni.
Mármint arra gondolsz, hogy:-itt egy jó cucc: link=pályrötbély/röpidser/etécé?
Bár nem annyira rugalmas - i.e. mindenkinek fel kellene tennie - de talán egy Dc hub is életképes lehetne.
Nem sok értelmét látom a saját torrent-rendszernek, mivel az egyszerű képek, kisebb tartalmak megosztására ott van az msn, egyébként az oldal meghatározása tudtommal fórum...Ha mégis elkezdenétek egy fájlmegosztó oldalt ott óhatatlanul is megjelennének olyan tartalmak, melyeket bizonyos elvek/okok miatt biza cenzúrázni kéne vagy legalább is nem engedélyezni, ami megint csak sértődéseket, picsogásokat, drámát, feszültséget és izgalmakat okozna, ami esetleg megterhelné akár meg is haladná a rendszer adrenalin-tűrőképességét...
mid+1, ugyanakkor: egy ilyen vas nyilván nem teljesen open lenne, csak azok kapnának accountot, akik "meg is érdemlik", továbbá egy ilyen szolgáltatásból az első hisztinél kibaszom a hisztizők felét. Képek, kisebb tartalmak, msn? Ne nevettess. IRC-n is lehet fájlt küldeni, meg néhányótoknak biztos akad floppi meghajtója is.